Bram 94e. Philip 114e.

 

Philip zijn verhaal:

Wat vooraf werd aangekondigd als een van de zwaarste en meest competitieve WKs mountainbike marathon uit de geschiedenis, heb ik gisteren aan de lijve mogen ondervinden.

In stijl finishen zou gezien de zwaartegraad al een knappe prestatie zijn dus dat was het doel. Van in het begin eigen tempo genomen en na wat up’s en down’s (letterlijk en figuurlijk), de laatste 20km de tank helemaal leeg gereden. Dit levert mij een 114e plaats op 184 deelnemers op. Niet schitterend maar gezien laaglanders nu eenmaal geen berggeiten zijn ben ik hiermee best tevreden.

Bedankt aan mijn top vrouw Sien en mij vader Jan om me te vergezellen op dit avontuur!

En dan nu rust 

Bram zijn Story: (in het Engels voor zijn Internationale fans 🙂

Today the World Marathon Mountainbike Championship !. Was 150th in the start so had to try to overtake immediately ! which succeeded pretty well , after the first and second supply as 77th . Then at 65km what to reduce pace and still nicely finished as 94th on my first World Championship !. Sure satisfied , had no bad luck and learned A lot . It was super heavy !!!